Een Ballonpilaar is bij Ballonservice Venlo de meest gevraagde ballondecoratie. De ballonpilaar is dan ook geschikt voor elke gelegenheid. Voor geboorte, winkelopening of bruiloft, een jubileum, verjaardag of een evenement. Het voordeel van een ballonpilaar is dat deze echt overal inzetbaar is. Wil je de ballonpilaar verplaatsen? Geen probleem. Je neemt de ballonnen makkelijk uit de statieven en verplaatst deze zo van binnen naar buiten of zelfs naar een andere locatie.

Over het algemeen worden er 2 ballonpilaren geplaatst bij de entree van de (feest)locatie, waardoor er automatisch wordt gezorgt voor een gigantische aantrekkingskracht van uw gasten, het winkelpubliek of de toevallig passerende voorbijganger. Al met al de perfecte ballondecoratie voor elke gelegeheid voor een relatief goedkope oplossing.

Een ballonpilaar is te maken in alle mogelijke maten, vormen en kleuren in een op en met de klant afgestemd thema. Over het algemeen worden alle ballondecoraties door ons op de door u gewenste plaats en het door u gewenste tijdstip geplaatst en eventueel ook weer door ons opgehaald.

naarboven